Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/897
Назва: Інноваційний потенціал як чинник підвищення конкурентоспроможності України
Автори: Захарова, Оксана Володимирівна
Барбанова, Ірина Сергіївна
Ключові слова: інноваційний потенціал;конкурентоспроможність
Дата публікації: 23-жов-2019
Видавництво: Актуальні проблеми соціально-економічного розвитку: регіональні особливості та світові тенденції : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково- практичної інтернет-конференції студентів та молодих вчених, м. Івано-Франківськ, 23 жовтня 2019 р.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано роль інноваційного потенціалу як чинника підвищення конкурентоспроможності України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/897
Початкова сторінка: 45
Кінцева сторінка: 46
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФЕУ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZBIRNYK-TEZ-23_10_2019-PNU-STEFANYKA-NOVYJ (1).pdf386 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.