Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Title: Основи наукової організації здорового харчування
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: здорове харчування;дієта;харчова промисловість;принципи;методи
Issue Date: 18-Mar-2021
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: В роботі висвістлено альтернативні шляхи поліпшення структури харчування. Непорушні принципи, а також кулінарне відродження з залученням сучасних методів.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
First Page: 172
End Page: 175
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.