Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
Назва: Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Автори: Івашина, Лілія Леонідівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова: розробка технологій;молочно-білкові запіканоки;йодвміщуючі добавки;бурі морські водорості
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавничий дім «Кондор»
Короткий огляд (реферат): У монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей. Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
ISBN: 978-617-7582-02-0
Кількість сторінок: 124
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivashina_1.pdf6.01 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.