Browsing by Author Сухенко, Владислав Юрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2023-06-29Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамівСухенко, Владислав Юрійович; Задорожня, Вікторія Ігорівна
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА І СИНТЕЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ МАШИН.pdf.jpg2013Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин : монографіяСухенко, Владислав Юрійович
МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ АПК.pdf.jpg2017Моделювання технологічних процесів і обладнання переробних підприємств АПК : монографіяСухенко, Владислав Юрійович; Сухенко, Юрій Григорович; Сарана, Віктор Володимирович; Муштрук, Михайло Михайлович
МІЖНАРОДНА СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ.pdf.jpg2019Міжнародна стандартизація та технічне забезпечення енергоефективності підприємств : монографіяМєдвєдєва, Наталя Анатоліївна; Сухенко, Владислав Юрійович; Левицький, Михайло Анатолійович; Сухенко, Юрій Григорович
НАДІЙНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ УСТАТКУВАННЯ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ.pdf.jpg2010Надійність і довговічність устаткування харчових і переробних виробництв : підручникСухенко, Юрій Григорович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Сухенко, Владислав Юрійович
2024-06-30Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 4 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів бродіння і доброджуванняСухенко, Владислав Юрійович; Кисса, Андрій Георгійович
2023-06-29Проект пивзаводу (продуктивність 1 млн.дал/рік)Сухенко, Владислав Юрійович; Гузь, Вікторія Романівна
2023-06-29Проект підприємства з виробництва горілчаних напоїв продуктивністю 3,0 млн.дал/рік. Спецчастина: відділення приготування та обробки сортівок горілчаного цехуСухенко, Владислав Юрійович; Позднякова, Валерія Анатоліївна
2024-06-30Проект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих виноматеріалів потужністю 4000 т винограду за сезон з використанням новітніх матеріалів стабілізуючої діїСухенко, Владислав Юрійович; Вечірко, Тетяна Олегівна
2024-06-30Проєкт відділень приготування сусла та дріжджебродильного спиртового заводу потужністю 5000 дал умовного спирту-сирцю на добу з біологічним підкисленням суслаСухенко, Владислав Юрійович; Козаченко, Аліна Володимирівна
2024-06-30Проєкт горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,8 млн. дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівкиСухенко, Владислав Юрійович; Поштаренко, Денис Григорович
ПІДРУЧНИК_Ресурсозберігаючі технології.pdf.jpg2016Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: підручник / за ред. проф. О.О.Серьогіна.Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Сухенко, Владислав Юрійович; Рябоконь, Наталія Валеріївна