Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1445
Название: Investigation of the measuring control process of enzymes in the feed for poultry farming
Авторы: Поліщук, Сергій Андрійович
Тичков, Володимир Володимирович
Трембовецька, Руслана Володимирівна
Гальченко, Володимир Якович
Polishchuk, S.A.
Tychkov, V.V.
Trembovetska, R.V.
Halchenko, V.Ya.
Ключевые слова: measuring control;an enzyme feed;poultry;uncertainty;modeling approach
Дата публикации: сен-2019
Издательство: Датчики, прилади та системи–2019 : збірник праці VІІI Міжнародної науково-технічної конференції, Черкасии – Херсон - Лазурне, вересень 2019.
Краткий осмотр (реферат): More efficient of using nutrients feed is one of the important tasks of poultry. Maximize the genetic potential of embedded suppliers of poultry feed will be impossible without the new technology in nursing. Today, the common practice is to use enzymes to improve the nutritional value of the diet and mitigate variability in nutrient composition of feed components. The need to control content measuring enzymes in feed for fattening poultry - the main task is to reduce the cost of feeding poultry and productivity at the same cost of production
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1445
Первая страница: 44
Последняя страница: 45
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФЕТР)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сборник тезисов ДПС-2019.pdf4.22 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.