Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1537
Название: Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. Н. А. Нагурної
Авторы: Нагурна, Ніна Анатоліївна
Абрамова, А.О.
Безносик, Ю.О.
Бєляєва, Світлана Станіславівна
Білик, О.А.
Бишовець, Лариса Григорівна
Бойко, Т.В.
Бондар, В.І.
Бондаренко, Ю.В.
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Бугаєва, Л.М.
Бурченко, Л.М.
Грищенко, А.М.
Загоруйко, Неллі Вікторівна
Івашина, Лілія Леонідівна
Капрельянц, Л.В.
Каролоп, О.О.
Квітка, О.О.
Клименко, Д.Р.
Korcok, D.J.
Кочубей-Литвиненко, О.В.
Кукуєва, Вітатіна Віталіївна
Куракін, Олександр Борисович
Куриленко, Юлія Миколаївна
Литвяк, В.В.
Осипенкова, Ірина Іванівна
Полумбрик, Максим Олегович
Портянко, Тетяна Михайлівна
Примиська, С.О.
Пшеничний, М.Л.
Решетіловський, В.П.
Свідло, К.В.
Собко, А.Б.
Старинець, Олена Анатоліївна
Терлецький, А.С.
Чепурна, Оксана Леонідівна
Шахновський, А.М.
Ключевые слова: інновації;харчові технології;технологічні процеси;здорове харчування
Дата публикации: 2020
Издательство: Черкаси: ЧДТУ
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті актуальні питання дають можливість ознайомитись із проблематикою перспективних інноваційних напрямів харчових технологій, зокрема – технологіями виробництва пива, спирту, молока та молочних продуктів, хліба й хлібобулочних виробів. Наводяться дослідження, присвячені стану використання інтелектуальних комп’ютерних технологій у прийнятті ефективних рішень для дослідження та керування технологічними процесами в харчових виробництвах, а також принципам здійснення державного регулювання безпечності та окремих показників якості харчових продуктів в Україні. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1537
Кол-во страниц: 154
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монографія 2019.pdf3.02 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.