Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658
Название: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Комбінат баранкових виробів», м. Ватутіно, Черкаська область)
Авторы: Боковня, Анжеліка Олегівна
Циба, Аліна Сергіївна
Ключевые слова: якість продукції;конкурентоспроможність продукції;фактори конкурентоспроможності продукції;управління якістю продукції
Дата публикации: июн-2020
Краткий осмотр (реферат): Розкрито теоретико-методичні аспекти формування і підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, досліджено конкурентні переваги, вплив та методи оцінки якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проведено аналіз організаційно-економічної та маркетингової діяльності ТОВ “Комбінат баранкових виробів”, а також досліджено ефективність управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства. Наведено пропозиції щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства є доцільними, своєчасними, економічно обґрунтованими та можуть бути впровадженими в практичну діяльність ТОВ “Комбінат баранкових виробів”.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658
Располагается в коллекциях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КРБ_Циба_А.С..pdf
  Restricted Access
1.65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.