Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
Название: Визначення, класифікація харчових та дієтичних добавок
Авторы: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: харчування;дієтичні добавки
Дата публикации: 5-ноя-2020
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1
Краткий осмотр (реферат): Харчові добавки - природні або синтезовані речовини, які навмисно вводяться до продуктів харчування з метою надання їм необхідних властивостей (наприклад, органолептичних, технологічних) і не вживаються самостійно у вигляді харчових продуктів або звичайних компонентів їжі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
Первая страница: 85
Последняя страница: 88
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ВИЗНАЧЕННЯ.doc47 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть
Збірник конференції 4.pdfОнопрієнко_85_883.2 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.