Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T09:58:18Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T09:58:18Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-2554-56-4 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси: Видавець Пономаренко Р.В. | uk_UA |
dc.title | Шляхи розширення асортименту соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 87 | uk_UA |
dc.citation.epage | 94 | uk_UA |
dc.title.book | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурди | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОБ соус Ізумруднй.pdf | 504.57 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
Монографія 2019 (1).pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.