Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T09:58:18Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T09:58:18Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-2554-56-4 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси: Видавець Пономаренко Р.В. | uk_UA |
dc.title | Шляхи розширення асортименту соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 87 | uk_UA |
dc.citation.epage | 94 | uk_UA |
dc.title.book | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурди | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КОБ соус Ізумруднй.pdf | 504.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Монографія 2019 (1).pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.