Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-10T09:58:18Z-
dc.date.available2021-12-10T09:58:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.isbn978-966-2554-56-4-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси: Видавець Пономаренко Р.В.uk_UA
dc.titleШляхи розширення асортименту соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage87uk_UA
dc.citation.epage94uk_UA
dc.title.bookСтан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурдиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОБ соус Ізумруднй.pdf504.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Монографія 2019 (1).pdf2.43 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.