Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-10T09:58:18Z-
dc.date.available2021-12-10T09:58:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.isbn978-966-2554-56-4-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси: Видавець Пономаренко Р.В.uk_UA
dc.titleШляхи розширення асортименту соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage87uk_UA
dc.citation.epage94uk_UA
dc.title.bookСтан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурдиuk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КОБ соус Ізумруднй.pdf504.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Монографія 2019 (1).pdf2.43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.