Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
Назва: Шляхи розширення асортименту соусів емульсійного типу
Автори: Куракін, Олександр Борисович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Черкаси: Видавець Пономаренко Р.В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
ISBN: 978-966-2554-56-4
Початкова сторінка: 87
Кінцева сторінка: 94
Назва книги: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурди
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОБ соус Ізумруднй.pdf504.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Монографія 2019 (1).pdf2.43 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.