Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
Title: Шляхи розширення асортименту соусів емульсійного типу
Authors: Куракін, Олександр Борисович
Issue Date: 2019
Publisher: Черкаси: Видавець Пономаренко Р.В.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3212
ISBN: 978-966-2554-56-4
First Page: 87
End Page: 94
Book Title: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурди
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КОБ соус Ізумруднй.pdf504.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Монографія 2019 (1).pdf2.43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.