Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бишовець, Лариса Григорівна | - |
dc.contributor.author | Оліферчук, Оксана Григорівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T11:55:08Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T11:55:08Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.issn | 978-617-7886-27-2 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218 | - |
dc.description.abstract | Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харків : Новий курс | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | нові види сировини | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.title | Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 145 | uk_UA |
dc.citation.epage | 150 | uk_UA |
dc.title.book | Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf | 532.95 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
Монографія 2021.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.