Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorОліферчук, Оксана Григорівна-
dc.date.accessioned2021-12-10T11:55:08Z-
dc.date.available2021-12-10T11:55:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn978-617-7886-27-2-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218-
dc.description.abstractДосліджено напрями використання нових видів сировини у кулінаріїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарків : Новий курсuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectнові види сировиниuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.titleНетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостямиuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage145uk_UA
dc.citation.epage150uk_UA
dc.title.bookСтратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурдиuk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf532.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Монографія 2021.pdf2.54 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.