Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Название: | Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями |
Авторы: | Бишовець, Лариса Григорівна Оліферчук, Оксана Григорівна |
Ключевые слова: | оздоровче харчування;нові види сировини;інноваційні технології |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків : Новий курс |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218 |
ISSN: | 978-617-7886-27-2 |
Первая страница: | 145 |
Последняя страница: | 150 |
Название книги: | Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf | 532.95 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть | |
Монографія 2021.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.