Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Title: | Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями |
Authors: | Бишовець, Лариса Григорівна Оліферчук, Оксана Григорівна |
Keywords: | оздоровче харчування;нові види сировини;інноваційні технології |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків : Новий курс |
Abstract: | Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218 |
ISSN: | 978-617-7886-27-2 |
First Page: | 145 |
End Page: | 150 |
Book Title: | Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf | 532.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Монографія 2021.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.