Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Title: Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями
Authors: Бишовець, Лариса Григорівна
Оліферчук, Оксана Григорівна
Keywords: оздоровче харчування;нові види сировини;інноваційні технології
Issue Date: 2021
Publisher: Харків : Новий курс
Abstract: Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
ISSN: 978-617-7886-27-2
First Page: 145
End Page: 150
Book Title: Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf532.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Монографія 2021.pdf2.54 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.