Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Назва: Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями
Автори: Бишовець, Лариса Григорівна
Оліферчук, Оксана Григорівна
Ключові слова: оздоровче харчування;нові види сировини;інноваційні технології
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків : Новий курс
Короткий огляд (реферат): Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
ISSN: 978-617-7886-27-2
Початкова сторінка: 145
Кінцева сторінка: 150
Назва книги: Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf532.95 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Монографія 2021.pdf2.54 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.