Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Назва: | Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями |
Автори: | Бишовець, Лариса Григорівна Оліферчук, Оксана Григорівна |
Ключові слова: | оздоровче харчування;нові види сировини;інноваційні технології |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків : Новий курс |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218 |
ISSN: | 978-617-7886-27-2 |
Початкова сторінка: | 145 |
Кінцева сторінка: | 150 |
Назва книги: | Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf | 532.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Монографія 2021.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.