Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
Название: Державне регулювання дотримання вимог щодо безпечності та якості харчових продуктів
Авторы: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Дата публикации: 1-ноя-2019
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
Первая страница: 130
Последняя страница: 134
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
збірник конференції 2019 том1.pdfБєляєва_130_1342.29 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.