Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Название: | Державне регулювання системи вимог до якості харчових продуктів |
Авторы: | Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Дата публикации: | 1-ноя-2018 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772 |
ISBN: | 978-966-9730-16-0 |
Первая страница: | 20 |
Последняя страница: | 23 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.