Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Название: Державне регулювання системи вимог до якості харчових продуктів
Авторы: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Дата публикации: 1-ноя-2018
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
ISBN: 978-966-9730-16-0
Первая страница: 20
Последняя страница: 23
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf1.94 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.