Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Название: Модернізація харчової промисловості
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: харчова промисловість;інновації;техологічний рівень виробництва;продукти харчування;система модернізації
Дата публикации: 24-мар-2022
Издательство: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1
Краткий осмотр (реферат): Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Первая страница: 145
Последняя страница: 147
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали конф. 2022.pdf1.96 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.