Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Название: | Модернізація харчової промисловості |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | харчова промисловість;інновації;техологічний рівень виробництва;продукти харчування;система модернізації |
Дата публикации: | 24-мар-2022 |
Издательство: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077 |
Первая страница: | 145 |
Последняя страница: | 147 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конф. 2022.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.