Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Название: | Неповноцінне харчування та його наслідки |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | неповноцінне харчування;нездорова їжа;шкідливі продукти;швидке харчування |
Дата публикации: | 4-ноя-2022 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283 |
Первая страница: | 234 |
Последняя страница: | 237 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.