Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Название: Неповноцінне харчування та його наслідки
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: неповноцінне харчування;нездорова їжа;шкідливі продукти;швидке харчування
Дата публикации: 4-ноя-2022
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Первая страница: 234
Последняя страница: 237
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.