Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284
Название: Основи раціонального харчування
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: правильне харчування;дробне харчування;раціон;питний режим
Дата публикации: 3-ноя-2022
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Краткий осмотр (реферат): На сьогодні - є дуже важливим питання здоров'я людини. Саме раціональний підхід до харчування забезпечить хороше самопочуття та вбереже від хронічних захворювань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284
Первая страница: 226
Последняя страница: 231
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.