Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285
Название: Безпека харчових продуктів
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: якість продуктів;продукти-сурогати;теплову обробку продуктів;умови зберігання продуктів
Дата публикации: 3-ноя-2022
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Краткий осмотр (реферат): Робота висвітлює проблеми пов’язані із харчуванням населення та якістю продуктів, а також шляхи їх вирішення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285
Первая страница: 215
Последняя страница: 220
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.