Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285
Название: | Безпека харчових продуктів |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | якість продуктів;продукти-сурогати;теплову обробку продуктів;умови зберігання продуктів |
Дата публикации: | 3-ноя-2022 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року |
Краткий осмотр (реферат): | Робота висвітлює проблеми пов’язані із харчуванням населення та якістю продуктів, а також шляхи їх вирішення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285 |
Первая страница: | 215 |
Последняя страница: | 220 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.