Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Название: | Стратегія управління персоналом у готельно-ресторанних закладах |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | підприємства;готельно-ресторанне господарство;системи управління;стратегія |
Дата публикации: | 23-мар-2023 |
Издательство: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Краткий осмотр (реферат): | В матеріалах розглянуто класичні концепції та методи управління персоналом через призму їх галузевої адаптації з урахуванням загальних питань управлінської діяльності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337 |
Первая страница: | 105 |
Последняя страница: | 108 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 14 конференції_Том 1_електронне видання_23.03.pdf | 2.85 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.