Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Название: Стратегія управління персоналом у готельно-ресторанних закладах
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: підприємства;готельно-ресторанне господарство;системи управління;стратегія
Дата публикации: 23-мар-2023
Издательство: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах розглянуто класичні концепції та методи управління персоналом через призму їх галузевої адаптації з урахуванням загальних питань управлінської діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Первая страница: 105
Последняя страница: 108
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали 14 конференції_Том 1_електронне видання_23.03.pdf2.85 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.