Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ChSTU
repository
ChSTU
repository preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Repository at ChSTU
Наукові видання ЧДТУ
Періодичні видання
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
2022
№1(5) : [14]
Collection home page
https://journals.chdtu.ck.ua/index.php/itsf/issue/view/4
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Resource potential of ethnic and event tourism in Cherkasy region for patriotic education and development of national consciousness
Starynets, Olena
;
Shestel, Olena
;
Старинець, Олена Анатоліївна
;
Шестель, Олена Геннадіївна
2022
СПА-індустрія як детермінант розвитку медичного туризму
Смочко, Наталія
;
Лужанска, Тетяна
;
Смочко, Максим
2022
Формування міста Вінниці як туристичної дестинації: стратегічні цілі, завдання
Онищук, Наталія
;
Корж, Наталія
2022
Ініціативи Всесвітньої туристичної організації щодо стимулювання інноваційних технологій в туризмі
Журба, Ігор
;
Несторишен, Ігор
;
Матюх, Сергій
2022
Реалії розвитку карнавального туризму в Україні
Лущик, Марія
;
Гуцало, Діана
2022
Використання апарату теорії нечітких множин для оцінювання якості турпродукту
Ладик, Софія
;
Базилюк, Ксенія
2022
Навички когнітивного менеджменту у формуванні якісних характеристик аудитора
Васюрченко, Лариса
;
Сухорученко, Максим
2022
Відновлення рекреаційних територій як перспективний напрямок для розвитку туризму
Бєляєва, Світлана Станіславівна
;
Герман, Ірина Валентинівна
2022
Імплементація управління якістю в туристичному підприємстві
Безугла, Людмила
;
Пилипенко, Ганна
;
Бондаренко, Людмила
2022
Напрями стимулювання організаційного і соціально-економічного розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Постова, Валентина
2022
Дослідження методичних підходів щодо оцінки ефективності франчайзингових інвестиційних проектів в сфері ресторанного бізнесу
Мазуркевич, Ірина
2022
Застосування технологій молекулярної кухні як чинник зростання ресторанного сервісу
Горшкова, Людмила
;
Павлюк, Валентина
;
Ярмолюк, Діна
2022
Динаміка трудових ресурсів в закладах готельного господарства
Вівсюк, Ірина
2022
Оптимізація методу аналізу фосфатів для контролю безпечності та якості харчових продуктів
Вишнікіна, Олена
;
Лихолат, Олена
;
Сабіров, Олександр
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
Discover
Author
1
Shestel, Olena
1
Starynets, Olena
1
Базилюк, Ксенія
1
Безугла, Людмила
1
Бондаренко, Людмила
1
Бєляєва, Світлана Станіславівна
1
Васюрченко, Лариса
1
Вишнікіна, Олена
1
Вівсюк, Ірина
1
Герман, Ірина Валентинівна
.
next >
Subject
2
efficiency
2
management
2
tourism
2
ефективність
2
туризм
2
управління
1
(poly)phosphates
1
(полі)фосфати
1
audit
1
carnival
.
next >
Date issued
14
2022
Has File(s)
14
true