Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
![49-Текст статті-46-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/dd6179c6-1ccb-4c95-b2f5-0cf108d17cfc/49-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-46-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Resource potential of ethnic and event tourism in Cherkasy region for patriotic education and development of national consciousness | Starynets, Olena; Shestel, Olena; Старинець, Олена Анатоліївна; Шестель, Олена Геннадіївна |
![48-Текст статті-45-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/e8e8dda2-2f48-4962-bac3-c7156c219b30/48-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-45-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | СПА-індустрія як детермінант розвитку медичного туризму | Смочко, Наталія; Лужанска, Тетяна; Смочко, Максим |
![47-Текст статті-44-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/7ce568eb-ef1e-4636-858d-b907838286f3/47-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-44-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Формування міста Вінниці як туристичної дестинації: стратегічні цілі, завдання | Онищук, Наталія; Корж, Наталія |
![46-Текст статті-43-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/e15c7a9d-352f-42ae-a2b4-9bb51c1cdda0/46-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-43-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Ініціативи Всесвітньої туристичної організації щодо стимулювання інноваційних технологій в туризмі | Журба, Ігор; Несторишен, Ігор; Матюх, Сергій |
![45-Текст статті-42-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/de9841ac-2e23-4690-b691-7f62a69c7d50/45-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-42-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Реалії розвитку карнавального туризму в Україні | Лущик, Марія; Гуцало, Діана |
![44-Текст статті-41-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/c55064c4-87ea-464e-9a91-06385482bdba/44-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-41-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Використання апарату теорії нечітких множин для оцінювання якості турпродукту | Ладик, Софія; Базилюк, Ксенія |
![43-Текст статті-40-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/6d662bc7-15cd-477a-aeed-1b727d982d0b/43-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-40-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Навички когнітивного менеджменту у формуванні якісних характеристик аудитора | Васюрченко, Лариса; Сухорученко, Максим |
![42-Текст статті-39-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/e047d370-3b4b-4515-9977-c476517a5e28/42-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-39-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Відновлення рекреаційних територій як перспективний напрямок для розвитку туризму | Бєляєва, Світлана Станіславівна; Герман, Ірина Валентинівна |
![41-Текст статті-38-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/c2a477ec-6de8-4d5e-94d5-67c7c7b7d97e/41-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-38-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Імплементація управління якістю в туристичному підприємстві | Безугла, Людмила; Пилипенко, Ганна; Бондаренко, Людмила |
![40-Текст статті-37-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/b55cc078-f180-42c3-bb54-c200de05ced9/40-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-37-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Напрями стимулювання організаційного і соціально-економічного розвитку ресторанного бізнесу в Україні | Постова, Валентина |
![39-Текст статті-36-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/c8514c50-bb8e-4b58-9042-e50101c377b6/39-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-36-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Дослідження методичних підходів щодо оцінки ефективності франчайзингових інвестиційних проектів в сфері ресторанного бізнесу | Мазуркевич, Ірина |
![38-Текст статті-35-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/c8bebe9a-57a4-4762-b41a-c1a35db2eb50/38-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-35-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Застосування технологій молекулярної кухні як чинник зростання ресторанного сервісу | Горшкова, Людмила; Павлюк, Валентина; Ярмолюк, Діна |
![37-Текст статті-34-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/452f999c-9a34-4340-a2c6-55ab2e8569a7/37-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-34-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Динаміка трудових ресурсів в закладах готельного господарства | Вівсюк, Ірина |
![36-Текст статті-33-2-10-20230329.pdf.jpg](/retrieve/fd9c28e2-34a8-41f5-ba28-8fe8d97ce5fa/36-%d0%a2%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%20%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%96-33-2-10-20230329.pdf.jpg) | 2022 | Оптимізація методу аналізу фосфатів для контролю безпечності та якості харчових продуктів | Вишнікіна, Олена; Лихолат, Олена; Сабіров, Олександр |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14