Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4789
Название: Управління маркетинговим потенціалом підприємства (на матеріалах ТОВ «Бон Буассон - Беверидж», м. Черкаси)
Авторы: Коломицева , Олена Віталіївна
Панченко, Олександр Володимирович
Ключевые слова: Маркетинговий потенціал;;потенціал підприємства;;маркетингова діяльність підприємства;;ефективність управління.
Дата публикации: июн-2022
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі бакалавра було визначено сутність маркетингового потенціалу та узагальнено наукові підходи до його визначення. Обґрунтовано структуру маркетингового потенціалу. Визначено організаційно-економічну характеристику ТОВ «Бон Буассон - Беверидж». Визначено методи оцінки маркетингового потенціалу. Проаналізовано маркетингову діяльність підприємства ТОВ «Бон Буассон». Запропоновано напрями щодо підвищення ефективності управління маркетинговим потенціалом підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4789
Располагается в коллекциях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КРБ_Панченко О.В..pdf
  Restricted Access
2.17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.