Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Название: | Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі |
Авторы: | Лобода, Олександр Андрійович Коротка, Аліна Василівна |
Ключевые слова: | СТІЧНІ ВОДИ;МЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОР;ХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОФІЛЬТР;АЕРОТЕНК;ФЛОТАЦІЯ |
Дата публикации: | июн-2024 |
Краткий осмотр (реферат): | Коротка А.В. Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі. Кваліфікаційна робота бакалавра: 69 с., 8 рисунків, 11 таблиць, 25 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних технологій очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні технології очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902 |
Располагается в коллекциях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коротка_БР.pdf Restricted Access | 6.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.