Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5056
Название: | Проєкт кафе на 40 місць |
Авторы: | Чепурда, Ганна Миколаївна Трохименко, Владислав Олександрович |
Ключевые слова: | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС;КАФЕ;ПРОЕКТНІ РОБОТИ;БУДІВЕЛЬНІ СТАНДАРТИ;РЕКОНСТРУКЦІЯ КАФЕ |
Дата публикации: | 16-янв-2023 |
Краткий осмотр (реферат): | Звіт про дипломний проєкт: 130 сторінок, 6 розділів, 2 рисунків, 36 таблиць, 64 джерела. Об’єктом дослідження є об’єкти ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є комплекс теоретико-методологічних і прикладних питань щодо проєкту реконструкції кафе на 40 місць. Мета дослідження – це проектування ресторану на 40 місць. Розглянута проблема нормативної основи проектування будівництва ресторану та обґрунтування необхідність його реконструкції. Проведено аналіз сучасних методів оцінки конкурентоспроможності реконструйованого кафе. Представлені методичні підходи до оцінки конкурентноспроможності, розглянуті перспективи та особливості застосування методів системного і порівняльного аналізу. Також використані методи наукової класифікації та систематизації. На основі державних стандартів і норм розроблено аналітичний, статистичний медоди дослідження обґрунтування концепції будівництва ресторану. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5056 |
Располагается в коллекциях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом ТРОХИМЕНКО.pdf Restricted Access | Проєкт кафе на 40 місць | 1.28 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.