Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498
Название: Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій
Авторы: Бондарчук, Зоя Вікторівна
Волощенко, Аліна Іванівна
Ключевые слова: виноград;ферменти
Дата публикации: 30-июн-2024
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаціна робота бакалавра: 97с.; 3рис.; 44табл.; 25джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Тема: «Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій». Складається з 4 розділів, в яких висвітлюються економічні та технологічні аспекти заводу. В роботі запропоновано використання нового препарату пектинази Lallzyme EX-V. Після економічного розрахунку було встановлено, що цей проект має економічну доцільність, а саме: 1. Собівартість - 585 тис. грн.; 2. Рентабельність 1,3% ; 3. Термін окупності 0,6 року. Проведаено продуктові та енергетичні розрахунки, на яких підібрано та встановлено обладнання. Розроблено заходи з охорони праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Волощенко.pdf
  Restricted Access
3.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.