Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498
Название: | Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій |
Авторы: | Бондарчук, Зоя Вікторівна Волощенко, Аліна Іванівна |
Ключевые слова: | виноград;ферменти |
Дата публикации: | 30-июн-2024 |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 97с.; 3рис.; 44табл.; 25джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Тема: «Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій». Складається з 4 розділів, в яких висвітлюються економічні та технологічні аспекти заводу. В роботі запропоновано використання нового препарату пектинази Lallzyme EX-V. Після економічного розрахунку було встановлено, що цей проект має економічну доцільність, а саме: 1. Собівартість - 585 тис. грн.; 2. Рентабельність 1,3% ; 3. Термін окупності 0,6 року. Проведаено продуктові та енергетичні розрахунки, на яких підібрано та встановлено обладнання. Розроблено заходи з охорони праці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498 |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волощенко.pdf Restricted Access | 3.42 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.