Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505
Название: | Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення |
Авторы: | Осипенкова, Ірина Іванівна Пясецький, Ростислав Віталійович |
Ключевые слова: | солод;оксиметилфурфурол |
Дата публикации: | 29-июн-2023 |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 88 с.; 6 рис.; 25 табл.; 20 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення В даній кваліфікаційній роботі розглянуті основні аспекти процесів сушіння солоду. Враховуючі, що свіже пророслий солод не придатний для тривалого зберігання і втой же час не може використовуватись для виробництва пива, оскільки не має характерних якісних властивостей, притаманних типовим солодам. Такі властивості у солоді формуються тільки при його сушінні, при довгочасній дії підвищеної температури. В кваліфікаційній роботі впроваджено сушарку безперервної дії типу ЛСГА – 20 зі скляним теплообмінником, завдяки якому можливе використання залишкової теплоти використаного теплоагенту. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 30,7%, собівартість – 19,53 грн/кг, термін окупності – 2,4 роки |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505 |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
П'ясецький.pdf Restricted Access | 3.31 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.