Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505
Название: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення
Авторы: Осипенкова, Ірина Іванівна
Пясецький, Ростислав Віталійович
Ключевые слова: солод;оксиметилфурфурол
Дата публикации: 29-июн-2023
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаціна робота бакалавра: 88 с.; 6 рис.; 25 табл.; 20 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення В даній кваліфікаційній роботі розглянуті основні аспекти процесів сушіння солоду. Враховуючі, що свіже пророслий солод не придатний для тривалого зберігання і втой же час не може використовуватись для виробництва пива, оскільки не має характерних якісних властивостей, притаманних типовим солодам. Такі властивості у солоді формуються тільки при його сушінні, при довгочасній дії підвищеної температури. В кваліфікаційній роботі впроваджено сушарку безперервної дії типу ЛСГА – 20 зі скляним теплообмінником, завдяки якому можливе використання залишкової теплоти використаного теплоагенту. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 30,7%, собівартість – 19,53 грн/кг, термін окупності – 2,4 роки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
П'ясецький.pdf
  Restricted Access
3.31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.