Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5560
Название: Проект пивзаводу (відділення сусла у виробництві пива)
Авторы: Бондарчук, Зоя Вікторівна
Моргун, Ярослав Святославович
Ключевые слова: ДОБРОДЖУВАННЯ;ФІЛЬТРАЦЯ
Дата публикации: 29-июн-2023
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 98 с., 3 креслення. Тема роботи: Проект пивзаводу (відділення ферментації сусла у виробництві пива) Мета роботи: Спроектувати відділення ферментації сусла пивоварного заводу. В процесі виконання кваліфікаційної роботи розглянутий увесь процес доброджування молодого пива та його фільтрація. Розроблено апаратурно технологічну схему а також, представлений проект цеху доброджування та фільтрації пива. Зроблено розрахунок продуктів виробництва пива, а саме: «Оскар світле», «Оскар Преміум» та «Оскар темне». Ключові слова ДОБРОДЖУВАННЯ, ФІЛЬТРАЦЯ, КІЗЕЛЬГУР, ДВООКСИД ВУГЛЕЦЮ, ПОМУТНІННЯ,ДРІЖДЖІ
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5560
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Моргун.pdf
  Restricted Access
Кваліфікаційна робота бакалавра: 98 с., 3 креслення. Тема роботи: Проект пивзаводу (відділення ферментації сусла у виробництві пива) Мета роботи: Спроектувати відділення ферментації сусла пивоварного заводу. В процесі виконання кваліфікаційної роботи розглянутий увесь процес доброджування молодого пива та його фільтрація. Розроблено апаратурно технологічну схему а також, представлений проект цеху доброджування та фільтрації пива. Зроблено розрахунок продуктів виробництва пива, а саме: «Оскар світле», «Оскар Преміум» та «Оскар темне». Ключові слова ДОБРОДЖУВАННЯ, ФІЛЬТРАЦЯ, КІЗЕЛЬГУР, ДВООКСИД ВУГЛЕЦЮ, ПОМУТНІННЯ, ДРІЖДЖІ10.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.