Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Название: Перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг
Авторы: Куракін, Олександр Борисович
Ключевые слова: якість;готельні прослуги;система HACCP;управління якістю
Дата публикации: 28-мар-2024
Издательство: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Первая страница: 84
Последняя страница: 86
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Куракін НАССР.pdf980.8 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.