Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Название: | Перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг |
Авторы: | Куракін, Олександр Борисович |
Ключевые слова: | якість;готельні прослуги;система HACCP;управління якістю |
Дата публикации: | 28-мар-2024 |
Издательство: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681 |
Первая страница: | 84 |
Последняя страница: | 86 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куракін НАССР.pdf | 980.8 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.