Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/672
Назва: | Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком |
Інші назви: | Хлебобулочные изделия c низколактозным молоком |
Автори: | Андронович, Галина Михайлівна Махинько, Валерій Миколайович |
Ключові слова: | гиполактацию;хлеб |
Дата публікації: | 15-тра-2014 |
Видавництво: | Сборник научных статей |
Короткий огляд (реферат): | Целью работы было исследовать влияние низколактозного молока на процесс брожения, качество пшеничного теста и хлеба. Основным заданием было определение дозирования, которое обеспечит высокие структурно-механические свойства теста и показатели качества готовой продукции, а также исследование возможности полной замены рецептурного количества молока на низколактозное. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/672 |
Початкова сторінка: | 3 |
Кінцева сторінка: | 4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2014_itf_studenty.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.