Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/672
Назва: Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком
Інші назви: Хлебобулочные изделия c низколактозным молоком
Автори: Андронович, Галина Михайлівна
Махинько, Валерій Миколайович
Ключові слова: гиполактацию;хлеб
Дата публікації: 15-тра-2014
Видавництво: Сборник научных статей
Короткий огляд (реферат): Целью работы было исследовать влияние низколактозного молока на процесс брожения, качество пшеничного теста и хлеба. Основным заданием было определение дозирования, которое обеспечит высокие структурно-механические свойства теста и показатели качества готовой продукции, а также исследование возможности полной замены рецептурного количества молока на низколактозное.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/672
Початкова сторінка: 3
Кінцева сторінка: 4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2014_itf_studenty.pdf1.05 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.