Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полумбрик, Максим Олегович | - |
dc.contributor.author | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Котляр, Євген Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-20T07:27:04Z | - |
dc.date.available | 2019-06-20T07:27:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 978-617-7446-61-2 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686 | - |
dc.identifier.uri | https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос" | uk_UA |
dc.subject | харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні методи | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | аналіз складу | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Handbook | uk_UA |
dc.citation.pages | 188 | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.