Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолумбрик, Максим Олегович-
dc.contributor.authorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorКотляр, Євген Олександрович-
dc.date.accessioned2019-06-20T07:27:04Z-
dc.date.available2019-06-20T07:27:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn978-617-7446-61-2-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос"uk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні методиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectаналіз складуuk_UA
dc.titleФізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктівuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.citation.pages188uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.