Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Title: Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів
Authors: Полумбрик, Максим Олегович
Осипенкова, Ірина Іванівна
Котляр, Євген Олександрович
Keywords: харчовий продукт;фізико-хімічні методи;якість;аналіз складу
Issue Date: 2019
Publisher: Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос"
Abstract: Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
ISSN: 978-617-7446-61-2
Number of Pages: 188
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.