Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Title: | Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів |
Authors: | Полумбрик, Максим Олегович Осипенкова, Ірина Іванівна Котляр, Євген Олександрович |
Keywords: | харчовий продукт;фізико-хімічні методи;якість;аналіз складу |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос" |
Abstract: | Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. |
URI: | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686 https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836 |
ISSN: | 978-617-7446-61-2 |
Number of Pages: | 188 |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.