Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Назва: Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів
Автори: Полумбрик, Максим Олегович
Осипенкова, Ірина Іванівна
Котляр, Євген Олександрович
Ключові слова: харчовий продукт;фізико-хімічні методи;якість;аналіз складу
Дата публікації: 2019
Видавництво: Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос"
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
ISSN: 978-617-7446-61-2
Кількість сторінок: 188
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.