Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Назва: | Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів |
Автори: | Полумбрик, Максим Олегович Осипенкова, Ірина Іванівна Котляр, Євген Олександрович |
Ключові слова: | харчовий продукт;фізико-хімічні методи;якість;аналіз складу |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос" |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686 https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836 |
ISSN: | 978-617-7446-61-2 |
Кількість сторінок: | 188 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.