Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Название: Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник
Авторы: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: фізіологія;гігієна;їжа;харчові продукти
Дата публикации: 2021
Издательство: Черкаси : ЧДТУ
Краткий осмотр (реферат): У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Кол-во страниц: 138
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf3.14 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.