Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
 | 2021 | Інноваційні підходи до формування «soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери послуг | Шестель, Олена Геннадіївна; Старинець, Олена Анатоліївна; Данилюк, Алла Миколаївна |
 | 2021 | Економічна ефективність роботи підприємств сфери обслуговування туристів | Тимчук, Світлана Володимирівна |
 | 2021 | Сучасні форми організації і процес анімаційного обслуговування на підприємствах готельного господарства | Терещук, Наталія Василівна; Тимчук, Світлана Володимирівна |
 | 2021 | Методологічні основи розвитку сервісології в ресторанному господарстві | Терещук, Наталія Василівна |
 | 2021 | Перспективи вигoтoвлення страв з профілактичними властивостями із введенням нетрадиційної сировини | Майкова, Світлана Віталіївна; Вівчарук, Ольга Миколаївна; Бомба, Мирослав Ярославович |
 | 2021 | Інноваційні методи та технології приготування десертної продукції | Нещадим, Людмила Миколаївна |
 | 2021 | Інновації в технології приготування борщу «Холодноярського» | Івашина, Лілія Леонідівна; Бишовець, Лариса Григорівна |
 | 2021 | Поліпшення якості кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Жукова, Валентина Федорівна; Тарасенко, Віра Григорівна |
 | 2021 | Аналіз туристичної привабливості та перспективи розвитку парку імені декабристів у Кам’янці | Бєляєва, Світлана Станіславівна; Герман, Ірина Валентинівна |
 | 2021 | Вплив розвитку туристичної галузі на навколишнє середовище | Юхновська, Юлія Олександрівна |
 | 2021 | Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності готельного підприємства | Транченко, Людмила Володимирівна; Терещук, Наталія Василівна |
 | 2021 | Land rent in the central business district of a city as a key factor of social service development | Hladkyi, Oleksandr; Гладкий, Олександр Віталійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12