Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
![14.pdf.jpg](/retrieve/ebf057ce-98b5-4371-a810-5fefe7f5ee5d/14.pdf.jpg) | 2021 | Інноваційні підходи до формування «soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери послуг | Шестель, Олена Геннадіївна; Старинець, Олена Анатоліївна; Данилюк, Алла Миколаївна |
![13.pdf.jpg](/retrieve/5b0f7cd0-10eb-4551-9c30-eafce58c8902/13.pdf.jpg) | 2021 | Економічна ефективність роботи підприємств сфери обслуговування туристів | Тимчук, Світлана Володимирівна |
![12.pdf.jpg](/retrieve/4abe16ea-c551-4c48-b700-19e1c7f03327/12.pdf.jpg) | 2021 | Сучасні форми організації і процес анімаційного обслуговування на підприємствах готельного господарства | Терещук, Наталія Василівна; Тимчук, Світлана Володимирівна |
![11.pdf.jpg](/retrieve/d2a48948-f355-466b-9929-8077e472dd7f/11.pdf.jpg) | 2021 | Методологічні основи розвитку сервісології в ресторанному господарстві | Терещук, Наталія Василівна |
![10.pdf.jpg](/retrieve/bf546699-7173-43b3-bfd6-f64ee6b5e8b2/10.pdf.jpg) | 2021 | Перспективи вигoтoвлення страв з профілактичними властивостями із введенням нетрадиційної сировини | Майкова, Світлана Віталіївна; Вівчарук, Ольга Миколаївна; Бомба, Мирослав Ярославович |
![9.pdf.jpg](/retrieve/2e43b680-31db-4d56-b173-4f595a777bb4/9.pdf.jpg) | 2021 | Інноваційні методи та технології приготування десертної продукції | Нещадим, Людмила Миколаївна |
![8.pdf.jpg](/retrieve/3a0b169b-11a1-4149-a731-1a392d9cd8ad/8.pdf.jpg) | 2021 | Інновації в технології приготування борщу «Холодноярського» | Івашина, Лілія Леонідівна; Бишовець, Лариса Григорівна |
![7.pdf.jpg](/retrieve/f8afbb5e-232e-4f8e-8df2-d9717d3b54e6/7.pdf.jpg) | 2021 | Поліпшення якості кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Жукова, Валентина Федорівна; Тарасенко, Віра Григорівна |
![6.pdf.jpg](/retrieve/e1112e74-b7cb-4fb0-9d3f-644eb7c1ad19/6.pdf.jpg) | 2021 | Аналіз туристичної привабливості та перспективи розвитку парку імені декабристів у Кам’янці | Бєляєва, Світлана Станіславівна; Герман, Ірина Валентинівна |
![5.pdf.jpg](/retrieve/7a5d5539-4def-47ab-adeb-e788769eeae7/5.pdf.jpg) | 2021 | Вплив розвитку туристичної галузі на навколишнє середовище | Юхновська, Юлія Олександрівна |
![4.pdf.jpg](/retrieve/d1d67650-4f7a-44ee-9715-a424196d3f07/4.pdf.jpg) | 2021 | Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності готельного підприємства | Транченко, Людмила Володимирівна; Терещук, Наталія Василівна |
![3.pdf.jpg](/retrieve/7a810877-b905-425f-bbf0-f0f5551900ff/3.pdf.jpg) | 2021 | Land rent in the central business district of a city as a key factor of social service development | Hladkyi, Oleksandr; Гладкий, Олександр Віталійович |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12