181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) : [34] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 34
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2024-06-30Проєкт відділення підготовки води підприємства з виробництва горілок потужністю 1,5 млн дал на рік, з використанням новітніх технологійОсипенкова, Ірина Іванівна; Білоокий, Роман Валерійович
2024-06-30Проєкт мініпивоварні потужністю 0,7 млн дал пива на рік з впровадженням сучасних способів затиранняОсипенкова, Ірина Іванівна; Кам'янецький, Вадим Іванович
2023-06-29Проект пивзаводу (відділення сусла у виробництві пива)Бондарчук, Зоя Вікторівна; Моргун, Ярослав Святославович
2023-06-29Проект реконструкції заводу безалкогольних напоїв (цех виробництва ферментованих напоїв)Бондарчук, Зоя Вікторівна; Фесенко, Володимир Віталійович
2024-06-30Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 4 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів бродіння і доброджуванняСухенко, Владислав Юрійович; Кисса, Андрій Георгійович
2023-06-29Проект виробництва безалкогольних напоїв з впровадженням сучасних способів сатураціїОсипенкова, Ірина Іванівна; Бєлоконь, Даніель
2023-06-29Проект спиртового заводу (цех культивування дріжджів та зброджування сусла, сировина – кукурудза, продуктивність 8000 дал/добу)Батраченко, Олександр Вікторович; Каращук, Ліна Станіславівна
2023-06-29Проект пивзаводу (варильний цех з енергозберігаючими технологіями)Осипенкова, Ірина Іванівна; Коденець, Віталій
2023-06-29Проект цеху бродіння пивоварного заводу з впровадженням системи пропагації чистої культури дріжджівЧепурна, Оксана Леонідівна; Захарченко, Валерія Андріївна
2023-06-29Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощенняБондарчук, Зоя Вікторівна; Супрунюк, Андрій Васильович
2023-06-29Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солодуОсипенкова, Ірина Іванівна; Шевченко, Дмитро Олександрович
2023-06-29Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділенняОсипенкова, Ірина Іванівна; Пясецький, Ростислав Віталійович
2023-01-29Проект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза)»Осипенкова, Ірина Іванівна; Юхимчук, Максим Вікторович
2023-06-29Проект підприємства з виробництва горілчаних напоїв продуктивністю 3,0 млн.дал/рік. Спецчастина: відділення приготування та обробки сортівок горілчаного цехуСухенко, Владислав Юрійович; Позднякова, Валерія Анатоліївна
2023-06-29Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамівСухенко, Владислав Юрійович; Задорожня, Вікторія Ігорівна
2023-06-29Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоївОсипенкова, Ірина Іванівна; Тарасенко, Ростислав Богданович
2023-06-29Проект пивзаводу (продуктивність 1 млн.дал/рік)Сухенко, Владислав Юрійович; Гузь, Вікторія Романівна
2024-06-30Проект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води)Батраченко, Олександр Вікторович; Ленець, Інна Аркадіївна
2024-06-30Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологійБондарчук, Зоя Вікторівна; Волощенко, Аліна Іванівна
2024-06-30Проект солодоростильного заводу (цех солодорощення)Батраченко, Олександр Вікторович; Ільєнко, Андрій Олександрович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 34